برای آگاهی از نحوه ی صحیح سیم کشی تلفن به سیم مخابرات، می بایست هم نوع دستگاه تلفن را شناخته و هم با کابل‌های مخابراتی آشنایی داشته باشید. به طور کلی همه ی سیم‌های مخابراتی همگی در داخل پریزها قرار گرفته اند. جهت آشنایی با آن لازم است اول از همه بدانید که تلفن‌ها 4در چهار مدل آنالوگ، دیجیتال، هیبرید و VOIPارائه می شوند. کابل تلفن از نظر رنگ‌بندی کابل‌های مخابراتی شامل ۵ رنگ اصلی و ۵ رنگ فرعی می باشد که در آن هرکابل اصلی با یک کابل فرعی با هم پیچیده شده اند و یک زوج سیم را ایجاد می کنند.

مراحل آموزش کابل کشی تلفن

مرحله اول

برای شروع باید در خارج از منزل جعبه تلفن را پیدا نموده که اغلب در اندازه های ۸ تا ۱۲ اینچ می باشند. معمولا جعبه تلفن جایی قرار می گیرد که کابل مخابراتی یا کابل تلفن از بیرون به داخل منزل وارد شده و در آن جا به جعبه تلفن متصل شده است. البته در مواردی کابل تلفن مخابرات به جعبه تقسیمی وصل نبوده و می توانید مستقیما سیم تلفن منزل را به همان سیم تلفن وارد شده به منزل اتصال داد.

خرید پچ کورد شبکه

مرحله دوم

حال درب جعبه تقسیم را باز نمایید. به سوکت های اتصال و جفت های پایه و پیچ توجه کنید. سوکت همچون سوکتی است که تلفن شما در خانه از آن استفاده می نماید. به ازای هر خطی که از مخابرات به خانه شما کشیده شده ، یک سیم به هر سوکت متصل می باشد. جفت های پایه و پیچ شامل یک پیچ قرمز و یک پیچ سبز می باشند.این پایه ها جایی قرار دارند که سیم کشی جدید شما را به سیم شرکت مخابرات متصل می کنند. قبل از اقدام به سیم کشی، خط شرکت مخابرات را که به سوکت مادگی متصل است را جدا کنید. چرا که این عمل برای احتیاط حین کار لازم است. پس از اتمام سیم کشی ، باید مجدد آن را وصل نمایید.

مرحله سوم

پوشش بیرونی کابل را با استفاده از سیم چین یا قیچی، به آرامی ببرید تا دو جفت از سیم های رنگی عایق دار مشاهده شود.یک جفت قرمز و سبز را خواهید دید که برای خط است. جفت دیگر زرد و سیاه برای خط دو که ممکن است در آینده اضافه شود کاربرد دارد. حال باید حدود نصف اینچ (۱.۳ سانتیمتر) از سیم ها را نمایید.

مرحله چهارم

پریز تلفن خریداری شده از یک پیچ برخوردار است. پیچ تلفن را باز نمایید. دو عدد پیچ و مهره برای اتصال دو رشته سیم داخل پریز وجود دارد که باید دو رشته سیم تلفن را به پریز متصل نموده و در پایان درب پریز تلفن را ببندید.

مرحله پنجم

با توجه به طرح منزل و اتاق ها و قرار گرفتن پریز تلفن مسیر کابل تلفن را در جای مشخص شده تعیین نمایید.

مرحله ششم

با دریل یک سوراخ در دیوار خارجی در جایی که کابل از خانه خارج می شود، ایجاد کنید.

مرحله هفتم

از محل پریز تا سوراخ ایجاد شده از طریق دیوارها ،کابل را بکشید و سپس کابل را از داخل سوراخ عبور دهید. از کنار دیوار خانه تا جعبه تلفن کابل را بکشید

مرحله هشتم

در دایره نازک قسمت پایینی درب جعبه یک سوراخ به وجود آورید. می توان با یک مداد یا خودکار این پلاستیک نازک را سوراخ نمایید.

از داخل سوراخ سیم را به بالا بکشید .حال از پشت پین لولا در قسمت سمت چپ درب جعبه آن را رد کنید تا در جای خود قرار گیرد.

کابل را از پشت لولا بکشید تا بتوانید آن را به پایه پیچ های سبز و قرمز اتصال دهید. پیچ ها کاملا باز کنید.

سیم کشی تلفن

مرحله نهم

هر سیم را باید در خلاف جهت عقربه های ساعت ، بین واشر و سیم دور پایه بپیچید تا سیم قرمز را به پایه پیچ قرمز و سیم سبز را به پایه پیچ سبز اتصال دهید. پیچ ها روی سیم ها ثابت باشند و سوکت را دوباره متصل نمایید. درب جعبه را با توجه به پیچ های آن محکم کنید.

مرحله دهم

مجدد خط شرکت مخابرات را به سوکت جدا شده وصل کنید. با شرکت مخابرات تماس برقرار نمایید و درخواست کنید تا خط تلفنتان فعال گردد.

رنگ بندی سیم ها و تاثیر آن در نحوه ی صحیح سیم کشی تلفن ثابت

نوع رنگ بندی سیم ها در نحوه ی صحیح سیم کشی تلفن تاثیر به سزایی دارد. گاهاً استاندارد رنگ سیم های تلفن در ایران رعایت نمی گردد. به این صورت که در پروژه های مختلف ممکن است سیم های تلفن را به رنگ های مختلف سفید، خاکستری، قهوه ای، نارنجی، قرمز و صورتی مشاهده نمایید. به طور کلی رنگ بندی درسیم تلفن ثابت متنوع می باشد و دارای دو شاخه اصلی و فرعی می باشد.

رنگ های سفید، قرمز، مشکی، زرد و بنفش کابل های اصلی تلفن ثابت می باشند. رنگ های آبی، نارنجی، سبز، قهوه ای و طوسی کابل های فرعی تلفن ثابت را تشکیل می دهند.همانطور که می دانید تعداد رنگ های اصلی و فرعی هر دو 5 عدد می باشند و ترکیب هر رنگ اصلی با فرعی ها 5 زوج را ایجاد می کنند که به طور کلی 25 زوج سیم را تشکیل می دهند. در رابطه با رنگ سیم ها و نحوه ی صحیح سیم کشی تلفن یک قانون کلی وجود دارد، که جهت اتصال صحیح آن ها به شما کمک می نماید.

در واقع فرقی ندارد که سیم های تلفن شما چه رنگی می باشند، شما در هر صورت می بایست هر دو رشته سیمی که به سیم های اصلی تلفن وصل کردید را در داخل ساختمان به گوشی تلفن متصل کنید.نکته دیگر در رابطه با رنگ سیم های تلفن وجود دارد، به طریقه رنگ خوانی سیم ها ارتباط دارد که ان هم روش خاص خود را دارد.

همانطور که می دانید نحوه ی صحیح سیم کشی تلفن ساختمان به دو روش اصلی سیم کشی خارجی و سیم کشی داخلی صورت می گیرد.قسمت سیم کشی خارجی تلفن ساختمان به کابل اصلی تلفن مربوط می شود که از نزدیک ترین کافو تلفن به محل ساختمان کشیده می شود و انجام سیم کشی های مورد نیاز آن به شرکت مخابرات منطقه مربوط است . اما سیم کشی داخلی ساختمان به مالک ساختمان مربوط می شود که بهتر است توسط برقکار متخصص انجام گیرد.

مقالات مرتبط: انواع پچ کورد شبکه


تعمیر پلی استیشن

شیوه نوین سیم کشی تلفن

سیم ,تلفن ,های ,کابل ,کشی ,رنگ ,سیم کشی ,را به ,کشی تلفن ,تلفن را ,سیم ها

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


Adam اجناس فوق العاده rabit مطالب اینترنتی آخرین اخبار روز دنیا دانلود کده تبلیغات پیامکی نماوا کلیپ 5 بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. حسین بابامرادی iranmojo